KKB Hayal Edin Gerçekleştirelim Yarışması Sonuçlandı!

1 Haziran 2018

Öğrencimiz Emre Meriç, “Dönüştür Doğa KAZANSIN!” isimli projesiyle katıldığı çevre kategorisinde birincilik elde etti! Bir bebeğin tuvalet alışkanlığı oluşturulana kadar ortalama 6 bin bez kullandığı belirtilen proje içerisinde, kullanılan bebek bezlerinin geri dönüştürülüp sosyal yaşama ve doğa katkı sağlanması amaçlanıyor.

Geri dönüşüm merkezlerinin kurulumu, farkındalık etiketleri ve eğitimler başta olmak üzere 7 farklı etkinliği içinde barındıran proje büyük ödülün sahibi oldu. Arkadaşımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz! Yarışma hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki metne tıklayabilirsiniz.

Yarışma Hakkında: Kredi Kayıt Bürosu, gençlerin sosyal sorumluluk konusunda bilinçlenmeleri, toplumsal ihtiyaçları fark etmeleri ve bu alanlarda harekete geçmelerini sağlamak amacıyla Türkiye genelinde tüm üniversitelerin ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimini alan öğrencilerin ve yurtdışında üniversite öğrenimi gören tüm Türk öğrencilerin katılımına açık olan “Hayal Edin Gerçekleştirelim” sosyal sorumluluk proje fikir yarışmasını Ocak 2014 itibarıyla başlattı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.